Skip to main content

Meet our team

De kern van The Future House is ons team!

We staan steeds voor jou paraat, elk met onze eigen expertise & werkwijze.

OPRICHTER

André

Zelf omschrijft André zich als een trouwe, toegewijde, eerlijke idealist met een koppig kantje. Als gepassioneerde, onconventionele dromer is hij vaak op zoek naar geluk en schoonheid.

André is een rasechte ondernemer die over een periode van 40 jaar verschillende  succesvolle professionele organisaties van de grond af opgebouwd – en dit op drie continenten. Ondernemen doet hij steeds met de mens, de menselijke verhoudingen en waarden als centraal vertrekpunt. Van bij het begin van zijn universiteitsjaren stond milieubewustzijn avant la lettre hoog in zijn prioriteiten. 

Als ondernemer op rust is André nog steeds erg actief betrokken bij impact investeringen volgens de 17 SDG’s van de Verenigde Naties en bij het begeleiden van startende bedrijven in de impact sfeer.

Ondanks al zijn professionele successen, acht hij zijn familie als zijn meest succesvolle prestatie. Met 20 koppen groot is hij erg trots op de waarden en de passie die hen samenhoudt. 

Zijn nog steeds actieve levensstijl zou André niet kunnen volhouden zonder zijn dagelijkse yoga & meditatie in the Future House.

Onze docenten

In ‘The Future House’ kan je tot jezelf komen, in een bijzondere omgeving met 5 docenten die elk hun eigen invalshoeken bieden.