Skip to main content

Kom binnen in

The Future House

Een plek waar je volledig tot jezelf kan komen

YOGARUIMTE

Helemaal Zen

The Future House werd gerealiseerd door het vooraanstaande bureau Wim Goes Architectuur. Binnen en buiten vloeien volledig in elkaar over.

Op het gelijkvloers vind je de yogaruimte, een (verborgen) keukentje, een massage/meditatieruimte en theehoek. Zowel de kleuren, materiaalkeuze als de verschuifbare Japanse panelen geven het geheel een enorme Zen indruk.

Tot rust komen doe je immers niet alleen door de les – ook de ruimte en het gebouw brengen je volledig in verstilling. Van zodra je de buitendeuren dicht doet, is het in The Future House trouwens muisstil.

Het hele gebouw is BEN, met geothermische warmtepompen en zonnepanelen. Alles werkt via domotica en via een Sonos audio en Logitech video multimedia systeem. Heerlijk toch als de lichten langzaam kunnen gedimd worden voor de relaxatie zonder dat de docent moet opstaan van de mat.

TUIN

Een oase van groen

The Future House ligt op een perceel van 10.000m┬▓. Verschillende woonpercelen werden ge├»ntegreerd tot 1 groot ‘co-land-in-use’ met 10 wooneenheden in een oase van groen. Tijdens de lessen kijk je dan ook uit op een prachtige, grote, zen tuin, een groene long voor de hele omgeving. Het geheel vormt een combinatie van vooruitstrevende architectuur en rustgevende natuur.

Hammam

De benedenverdieping huist kleedruimtes, een hammam, douches en een massageruimte om volledig tot rust te komen.

Fitnessruimte

Geef het beste van jezelf tijdens een 1-on-1 of 2-on-1 personal functional training in onze fitnessruimte. Deze ruimte is ook uitgerust met een ludieke klimmuur.

Online lessen

Is het moeilijk voor jou om fysiek aanwezig te zijn tijdens de les? Geen probleem! In the Future House kan je de yogales ook online meevolgen en toch het gevoel hebben in de studio te staan.