Skip to main content

Book a class

Kies jouw favoriete les en boek via de Eversports app

Yoga volwassenen

Yin yoga – Gwenda

Dinsdagavond 18u & donderdagavond 19u45

Yin yoga is ‘zero effort, 100% gravity’. We gaan zitten of liggen in houdingen waarvoor we geen spierkracht gebruiken, maar waarbij de zwaartekracht ons lichaam opent. We blijven iets langer in de houdingen, waardoor we het bindweefsel losmaken en hydrateren. Deze les is meer ‘chill’ dan de hatha yoga les. Toch is het langer in de houdingen blijven een uitdaging, voor je lichaam en niet in het minst ook je geest – om aanwezig te blijven… Ideaal voor iedereen die ‘less is more’ wil oefenen. Want, hoe minder je doet, hoe dieper de stretching…

Hatha yoga – Gwenda

Dinsdagavond 19u45 & donderdagavond 18u

Hatha yoga gebruikt wel spierkracht, dus naast zittende en liggende ook staande houdingen, en zonnegroeten (korte flows waarbij je vloeit van de ene naar de andere beweging op het ritme van je ademhaling). Er is dus ook meer variatie in wat we kunnen doen. Ook in deze les blijft de nadruk op meditatie-in-beweging. Gwenda gebruikt ook wel eens wat yin of meridiaanyoga, als dit past binnen het thema waarrond we werken. De hatha les gaat dus meer over de yin yang balans.

Hatha Yoga – Johan

Maandagavond 19u30

Op maandagavond verzorgt Johan in The Future House een pittige dynamische cardiovasculaire yogales. Ze bestaat uit klassieke yogahoudingen die je kracht en souplesse tot op je limieten brengt. Je stabiliteit en evenwicht wordt getest en de les eindigt met een diepe totale ontspanning waar je alles nog even voelt nazinderen.

Asudra – Johan

Zaterdagochtend 10u30

De Asudra-lessen op zaterdagvoormiddag zijn een synthese van yoga en meditatief energetisch werk. Het is een rustige en toegankelijke vorm van yoga met als doel het stimuleren van ons lichaamsbewustzijn, het ontwikkelen van harmonie, intuïtie, innerlijke rust en een diepe vrede. De les bestaat uit staande, zittende en liggende torsies, stretchings, ademhaling en bewegingen die onze bindweefsels, lymfen, klieren, organen, spieren en gewrichten ten goede komen.

Yoga-workout – Charlotte

Dinsdagnamiddag 14h, 15h en dinsdagavond 17h, 18h (wekelijks) 
Donderdagnamiddag 12h, 13h, 15h, 16h (2-wekelijks, in de onpare weken)

‘Yoga-workout’ is de combo van yoga en cardio-en krachtoefeningen. Het heeft het ontspannende en diepgaande effect van yoga en de fysieke uitdaging van een workout. Zowel inspanning als ontspanning. Lessen zijn 1-op-1 of in een kleine groep van 2 of 3 personen.

Pre & postnatale yoga

Zwangerschapsyoga – Lindsay

Vrijdagavond 18u30 (lessenreeks van 10 lessen)

Met zwangerschapsyoga herontdek, verbind, bouw je aan vertrouwen en laat je de liefde stromen van moeder- naar babyhart. Met deze reeks bewustzijn yoga reikt Lindsay tools om je voor te bereiden op het geboorteproces zodat jij en je baby in volledige overgave en vertrouwen de dans van moeder natuur danst tijdens het baringsproces. Geen voorkennis vereist. Het is een moment puur voor jezelf om bewuster contact te maken met het leven dat in jou groeit.. Mamas are magical, ambitious souls thriving endlessly!

Postnatale yoga mom & baby – Lindsay

Zondagochtend 9u

In deze yoga reeks maak je kennis met andere mama’s en hun baby’s. Verken je met yoga en leer je hoe je yoga in je crazy momlife inplant. Je werkt met de ademhaling om je geest tot rust te brengen, deelt eigen ervaringen en luistert naar andere moeders en je duikt in het oestrogeen en haar schoonheid. Vooral leer jezelf beter kennen en de wijsheid van je lichaam. We creëren een draagvlak voor alle moeders en hun baby.

 • Zelfzorg (a happy mom is a happy family)
 • Beweging neemt spanning weg in je lijf
 • Rust in je hoofd
 • In contact staan met je intuïtie en oerkracht en deze bekrachtigen.
 • Jouw lichaam beter begrijpen (hormonen)
 • Ritme van je lichaam volgen (niet het ritme van supermom)

Postpartum yoga for mom – Lindsay

Zondagochtend 10u30

Een healing voor elke postpartum mom! Deze yoga practice brengt jou terug in jouw lichaam. Met aandacht voor het herstel van het bekken en de baarmoeder. Wekelijks reikt Lindsay tools aan om het postpartum jaar in evenwicht en harmonie met haar uitdagende momenten in zachtheid te benaderen.

Deze practice is diep voedend, koesterend en je ervaart een enorme draagkracht. Zowel emotioneel, fysiek en mentaal word je ondersteund en gedragen. Je voelt je nadien terug in jouw lichaam en aanwezig in jouw kracht, de baby krijgt al deze mooie energie mee.

Kinder yoga

Peuteryoga (18 maand tot 2,5 jaar) – Charlotte

Zondagavond 16h

In de peuteryoga zetten de allerkleinsten hun eerste yogapasjes in een veilige, warme en uitdagende setting. De kinderen kunnen vrij bewegen, spelen en experimenteren met de verschillende materialen. Ze hangen in de hangmatten, klimmen, wobbelen, draaien, springen en ontdekken erop los!

Kinderyoga (6 tot 12 jaar) – Charlotte

Zondagnamiddag 14h

In de kinderyoga ontdek je op een speelse en creatieve manier de wereld van yoga. Kinderyoga is een bewegingsvorm die het lichaam versterkt en versoepelt, en tegelijkertijd zeer ontspannend is. Het leert je kind uit zijn hoofd te kruipen en in zijn lichaam.

Ouder- kleuter yoga (1 kind tussen 2,5 en 5 jaar en 1 ouder) – Charlotte

Zondagnamiddag 15h

In de ouder- kind yoga gaan jullie samen op yoga- avontuur. Leer op een speelse en creatieve manier de basis van yoga. Samen met je kind yoga doen, versterkt de band met je kind en is bovendien ontzettend leuk en ontspannend!

Personal Training

Personal training – Jochem

Weekend of op aanvraag

Kies met Jochem voor een 1-on-1 of 2-on-1 personal functional training. In deze trainingsvorm zitten alle dagdagelijkse bewegingen verwerkt. Trainen op een functionele manier houdt in dat er voornamelijk met het eigen lichaamsgewicht wordt gewerkt. Er kan gebruik gemaakt worden van een TRX of kleine materialen zoals een weerstandsrekker, kettlebell en gewichten. 

Een functionele training bestaat uit bewegingen en oefeningen die verschillende spieren aanspreken en combineren. De trainingen zijn steeds individueel aangepast aan het niveau van de sporter. Er wordt steeds heel veel aandacht aan de core (buik- en rugspieren) besteedt aangezien dit één van de belangrijkste pilaren van het lichaam is. Daarom is deze training uitermate geschikt voor mensen die te kampen hebben met overgewicht en rugproblemen. 

Het is steeds een full body workout waarin alle verschillende pijlers aan bod kunnen komen: kracht, conditie, snelheid, mobiliteit en coördinatie.

Zowel voor de beginnende als de ervaren sporter biedt functional training een compleet en uitdagend aanbod bieden voor de te bereiken doelen: 

 • Verbeteren van de mobiliteit en stabiliteit
 • Verbeteren van de algemene conditie en fitheid
 • Verstevigen en activeren van de spieren
 • Blessurepreventie
 • Gewichtsverlies
 • Verminderen van rug- en knieklachten

Workshop: Corporate – Jochem

Op aanvraag

Workshops van 2 tot 4 uren, speciaal ontwikkeld voor bedrijven. Deze workshops omvatten praktijk-, theorie- en workout gedeelten. 

Thema’s die aan bod kunnen komen: 

 • Ergonomie op de werkvloer
 • Evenwichtige voeding en de impact op het dagelijks leven
 • Een brede basis om zelf aan de slag te kunnen gaan functionele en cardiovasculaire training